Alpinastar – za savršeno uređenje travnjaka, dvorišta i bašte

Alpinastarshop

Ako imate dvorište i travnjak, tokom godine potrošite mnogo vremena i truda da ga odžavate urednim i čistim. Zato vam je bitno da imate alate i mašine koje su pouzdane, kvalitetne i ispravne u trenutku kada vam zatrebaju.

Ako je došlo vreme za poravku, ili želite da promenite mašinu, ili zbog ukazane potrebe kupite novu mašinu za neki drugi tip posla, firma Alpinastar, po principu sve pod jednim krovom, može vam ponuditi odličan savet, kvalitetan servis i naravno: dobru cenu.

Alpinastar d.o.o. ima bogato trgovačko iskustvo i tradiciju još od 1931. godine. U firmi ćete dobiti tehničke savete pri izboru mašine, montiranje – formiranje mašine i nulti servis, kada je on potreban, obuku za rad sa mašinom i servisne usluge. Pošto su uredno snabdeveni potrošnim materijalom i rezervnim delovima možete biti bez bojazni da vaša mašina neće raditi zbog nedostatka jednog ili drugog.

Za vaš travnjak Alpina ima odlične kosilice proizvođača kao što su Stiga ili Alpina. Koju će te izabrati zavisi od veličine vašeg travnjaka. A ako vas nervira buka motora u ponudi su i električne kosačice. Za rad na nepristupačnim i neravnim terenima tu su trimeri koje takođe možete birati u verziji električnih trimera, motornih i baterijskih trimera. Za vaše živice i ograde u ponudi su makaze za živu ogradu kako profesionalne motorne tako i baterijske. Za jesenje probleme sa lišćem tu su duvači lišća a za one koji pripremaju ogrev testere za drva. A da bi vam mašine radile bez zastoja kod njih su uvek dostupni i ulja i maziva kao i rezervni delovi za vaše mašine.

Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu alpinastarshop.com.

Prodajni objekat Alpinastar se nalazi na adresi: Vidikovački venac 104d, 11090 Beograd – Rakovica

Telefoni: 011/23-222-93, 011/23-22-167 ,011/23-222-81

Mobilni telefon: +3816376505

Email: Komercijala@alpinastar.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *