Kraj sezone međuopštinske lige Beograda grupa “B“

Fudbal Rakovica

Juče je odigrano poslednje kolo ove sezone međuopštinske lige Beograda grupa “B“.

FK Rakovica je u gostima izgubila od ekipe Lug 2020. Domaćin je postigao 5 golova dok je Rakovica postigla 2. U listu strelaca za domaćina upisali su se Filipović Jovan, Karapetrović Predrag, Rašević Nenad, Lazarević Igor i Buha Nikola. Strelci u ekipi Rakovice su Kauzlarić Igor i Marinac Luka.

FK Resnik je takođe poražen na gostujućem terenu od strane ekipe T6 NIKA Lepušnica, rezultatom 10:0. Golove za domaćina postigli su Stefanović Vladimir, Marković Filip (5 golova), Lazarević Marko, Stojanović Nenad, Slavković Veljko.

Na kraju sezone FK Rakovica je zauzela treće mesto na tabeli sa osvojenih 36 bodova. Tokom sezone ostvarili su 11 pobeda i 3 remija, dok su 4 puta bili poraženi. Ukupno su postigli 45 golova a primili 27. Najbolji strelac u ekipi je Stošić Luka sa 7 postignutih pogodaka.

FK Resnik se našao na sedmom mestu sa 17 bodova. Postigli su 3 pobede, 8 puta igrali nerešeno i 7 puta bili poraženi. Postigli su 22 gola, a primili 40. Najbolji strelac je Mandić Marko sa 4 postignuta gola.

Foto by Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *