Obaveštenje o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu bazne stanice mobilne telefonije A1 Srbija Rakovica

Bazna stanica mobilne telefonije

Sekretarijat za zaštitu životne sredine objavio je

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu bazne stanice mobilne telefonije A1 Srbija Labudovo brdo
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Karađorđeva 71
OBAVEŠTENJE

Preduzeće “A1 Srbija” d.o.o. iz Beograda, Milutina Milankovića 1ž, podnelo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta bazne stanice mobilne telefonije “BG0849_01 BG_Labudovo_Brdo_Market_Orašac”, postavljene na poslovnom objektu, Serdar Janka Vukotića 1а, na području gradske opštine Rakovica, u Beogradu.
Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u sadržinu zahteva na zvaničnom sajtu grada Beograda (www.beograd.rs, Gradski oglasi). Rok za javni uvid i dostavljanje mišljenja o zahtevu nosioca projekta je 10. januar 2024. godine.
Obaveštenje se objavljuje na osnovu člana 10. st. 1. i 2. i člana 29. stav 1. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu (“Službeni glasnik RS”, broj 135/04 i 36/09).

Ceo zahtev možete pročitati ovde.

Foto by Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *