Tradicionalni novogodišnji poklon koncert – orkestar i hor Muzičke škole “Davorin Jenko”

Novogodišnji poklon koncert

Već dvanaestu godinu za redom, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica daruje svojim sugrađanima neobično novogodišnje iskustvo – tradicionalni koncert orkestra i hora Muzičke škole “Davorin Jenko”. Ovogodišnja muzička priredba predstavlja priliku za sve poštovaoce umetnosti da uđu u novu godinu s pesmom i radošću.


Koncert će se održati u ponedeljak, 25. decembra, s početkom u 20 časova, na sceni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica. Vođeni ličnim strastima i angažovanošću, orkestar i hor “Davorin Jenko” pružiće posetiocima magično veče ispunjeno zvucima klasične i savremene muzike.
Hor, koji je s podjednakim žarom i predanošću pripremila Milena Perić, pod rukovodstvom dirigenta Nenada Petkovića, izvedbom će preneti emocije i radost ovog prazničnog perioda.
Ovo je izuzetna prilika da se zajedno sa prijateljima i porodicom opustite i uživate u jednom od najboljih novogodišnjih poklona koje vam ovaj kraj grada može pružiti.


Ulaz na koncert je slobodan i svi ste pozvani! Obavestite svoje prijatelje i porodicu, i podelite ovaj trenutak radosti i uživanja.

Foto by Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *