Supružnici postaju novi medicinski tim u Rakovici

medicinski tim u Rakovici, Đurić

U srcu beogradske opštine Rakovica, medicinska zajednica dobija svežu dozu entuzijazma i posvećenosti, zahvaljujući dolasku dva izuzetna lekara, dr Ivane Cerovine Đurić i dr Ivana Đurića.

Ovaj inspirativni duo donosi sa sobom bogato iskustvo i svežu perspektivu u lokalnu zdravstvenu ustanovu. Njihov dolazak nije samo profesionalno pojačanje, već i prava priča o tome kako se ljubav prema medicini može proširiti na svakodnevni život. Njihova posvećenost pacijentima i zajednici već sada privlači pažnju, a njihov zajednički put ka medicinskom uspehu obećava mnogo za budućnost.

Dr Ivana Cerovina Đurić je lekar opšte prakse. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu. Trenutno radi u poliklinici Vaša kuća zdravlja. Član je Lekarske komore Srbije. Pogledajte sajt savetilekara.rs na kojem aktivno piše svoj blog zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu koje je stekla kao lekar opšte prakse.

Dr Ivan Đurić je lakar opšte prakse. Takođe je završio Medicinski fakultet u Beogradu i trenutno radi u poliklinici Vaša kuća zdravlja. Zajedno sa svojom suprugom piše blog na sajtu savetilekara.rs, od 2017. godine.

Pregled opšte prakse u Rakovici možete zakazati kod dr Ivane Cerovine Đurić kao i kod njenog muža, dr Ivana Đurića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *